Мережа аптек «D.S.» оприлюднила «Соціальний Звіт», який висвітлює результати діяльності компанії у соціальній сфері

Це перший офіційний документ мережі такого спрямування, у 8-ми розділах якого описано основні пріоритети соціальної відповідальності мережі аптек «D.S.» у професійному та суспільно корисних напрямках: стосовно належної якості ліків, професійної інформац..

Це перший офіційний документ мережі такого спрямування, у 8-ми розділах якого описано основні пріоритети соціальної відповідальності мережі аптек «D.S.» у професійному та суспільно корисних напрямках: стосовно належної якості ліків, професійної інформації, розвитку персоналу, духовності, екології, благодійної допомоги потребуючим, розбудови фармацевтичної галузі та поступу України на шляху до європейського майбутнього. Окремим підрозділом Звіту є опис соціальних аспектів у діяльності «Таємної Аптеки» – нового проекту мережі аптек «D.S.» у сфері інтерактивного туризму.

Переглянути Звіт можна на офіційному сайті мережі аптек «D.S.» або за посиланням.

Звіт адресовано клієнтам мережі, діловим партнерам, широким колам громадськості.

ds

Контакти для відгуків, коментарів, запитань: [email protected] та тел. (032) 232-62-90.

Інформаційна довідка:

Мережа аптек «D.S.» (Група компаній «Маркет Універсал», м. Львів) – найбільша аптечна мережа у Львові, лідер фармацевтичного ринку Львівщини. Генеральний директор – Олег Никулишин.

Мережа аптек «D.S.»: www.ds.lviv.ua та FACEBOOK

«Таємна аптека»: www.secret.lviv.ua та FACEBOOK