Мережа «D.S.»: 300 аптек, 60 франчайзингових

Мережа «D.S.»: 300 аптек, 60 франчайзингових

Трьохсота аптека мережі «D.S.»  29 березня запрацювала у Коломиї. Цього ж дня в компанії подвійне свято – розпочала роботу й нова франчайзингова аптека «D.S.», вже 60-та за рахунком, у Колінківцях, що на Буковині.

«D.S.» – одна з найбільших українських аптечних мереж. Під такою вивіскою працюють аптечні заклади у 86-ти містах 13-ти областей України. Щодня тут обслуговують понад 50 тисяч відвідувачів, а карткою клієнта користуються вже більше мільйона осіб різного віку.

Належна якість продукції й фахове обслуговування – пріорітет«D.S.» упродовж багатьох років. В компанії вимогливо підходять до вибору постачальників, умов транспортування і зберігання медикаментів, а також навчання персоналу.

Особливу увагу в мережі приділяють товарам власної торгової марки. Ця продукція маркується логотипом «Arbor Vitae» (у перекладі з латини – дерево життя), виготовлена вітчизняними та зарубіжними виробниками на замовлення «D.S.» і представлена вже понад ста популярними найменуваннями, що можуть знадобитися в кожній домашній аптечці чи на косметичній поличці.

Аптеки «D.S.» створюють зручності для клієнтів і у мережі Інтернет. На сайті apteka-ds.com.ua або у мобільному додатку мережі у режимі реального часу можна перевірити наявність і ціну ліків та інших товарів аптечного асортименту та, за потреби, відразу зарезервувати обрану продукцію – щоб отримати її в обраній аптеці «D.S.» поза чергою, скоротивши час перебування в аптечному закладі до мінімуму.

Франшизу «Аптека «D.S.» компанія пропонує від 2016 року. Сьогодні її франчайзинговими партнерами є і невеликі мережі, і фізичні особи-підприємці – у Львівській, Чернівецькій, Хмельницькій, Київській, Миколаївській, Дніпропетровській, Закарпатській, Тернопільській та Одеській областях. Це найбільша мережа франчайзингових аптек в Україні. Франчайзі «D.S.» користуються автоматизованими процесами, перевагами програмного забезпечення, програмами лояльності, онлайн-сервісісами для клієнтів, отримують методичну допомогу на старті та впродовж усієї діяльності, при цьому залишаючись власниками і розпорядниками свого бізнесу.