Sanofi Pasteur планує розпочати виробництво вакцин в Україні

Найбільший виробник вакцин у світі - французька компанія Sanofi Pasteur - розпочала перемовини з українським заводом Maxwell щодо ймовірного спільного виробництва вакцин.

Найбільший виробник вакцин у світі – французька компанія Sanofi Pasteur – розпочала перемовини з українським заводом Maxwell щодо ймовірного спільного виробництва вакцин.

Сторони уточнюють обсяги та напрямки діяльності, однак, швидше за все, йтиметься про випуск вакцин проти грипу та інших інфекцій, що зустрічаються на території України.

Крім того, частину виробництва заплановано зорієнтувати на випуск вакцин для проведення обов'язкових щеплень згідно з Національним вакцинальним календарем.

Джерело: www.imk.com.ua

Похожие материалы

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Враховуючи ситуацію, що склалася довкола індійської вакцини проти кору та краснухи в 2008 році, Тендерний комітет МОЗ України інформує громадськість про результати закупівлі вакцин у 2009 році.

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Французская фармацевтическая компания «Sanofi Pasteur» крайне обеспокоена ситуацией с использованием вакцины Пентаксим. На прошлой неделе стало известно о трех случаях смерти украинских детей. Ухудшение самочувствия малышей - в Донецке и Запорожской обл..

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Учора, 31 серпня 2009 року, в Міністерстві охорони здоров’я відбулася прес-конференція, присвячена стану імунопрофілактики в Україні та підсумкам розслідування причин смерті немовлят в Донецькій області.