Роз'яснення Міністра охорони здоров'я стосовно позову, поданого в Окружний адміністративний суд Києва

Роз'яснення Міністра охорони здоров'я  стосовно позову, поданого в Окружний адміністративний суд Києва

Інформація з офіційного веб-сайту Міністерства охорони здоров’я України.

"У Міністерстві охорони здоров’я України за час мого перебування на посаді Міністра було проведено близько 10-ти різних перевірок та службових розслідувань, ми готували відповіді на сотні офіційних звернень від народних депутатів України. Я вважаю, що проведення розслідувань і перевірок – це потрібний процес контролю за діяльністю державних органів влади, якщо дані перевірки не суперечать чинному законодавству, а результати перевірок є правдивим відтворенням подій, а не перекручуванням фактів.

Останнє службове розслідування на вимогу народних депутатів тривало протягом двох місяців. Рішення, яке було прийнято за результатами розслідування, є спотворенням реальних фактів, а дії Комісії, яка проводила розслідування, були упередженими та протиправними. У мене, як у Міністра охорони здоров’я України, є тільки один інструмент опротестувати дії членів комісії – це звернутися в Окружний адміністративний суд Києва.

Я вирішив скористатися даною можливістю, оскільки для мене важливо, щоб дії всіх посадових осіб були справедливими та відповідальними. Також я хочу ще раз повідомити, що мої заяви про відставку залишаються чинними, і я готовий на будь-яке рішення щодо моєї подальшої роботи," – пояснив Міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі.

Похожие материалы