Безкоштовна освітня програма для фармацевтів та провізорів «Фітоексперт» запрошує на онлайн-навчання

Безкоштовна освітня програма для фармацевтів та провізорів «Фітоексперт» запрошує на онлайн-навчання

Освітня програма була розроблена фахівцями-науковцями Національного фармацевтичного університету за підтримки компанії «Ліктрави».

Розпочала свою роботу та запрошує на навчання фахова онлайн-програма у галузі фітотерапії – «Фітоексперт». Це освітня програма для фармацевтів та провізорів, розроблена фахівцями-науковцями Національного фармацевтичного університету за підтримки компанії «Ліктрави».

На офіційному сайті програми «Фітоексперт» вже розпочато реєстрацію фахівців для професійного навчання. Учасники програми мають можливість:

  • поглибити свої знання у галузі фітотерапії
  • вивчати та опрацьовувати навчальні матеріали онлайн, у зручний час та за власним графіком (24/7)
  • по завершенню програми отримати офіційні бали для подальшого допуску на підвищення кваліфікації
  • та отримати заохочення за власним бажанням.

Розробники проекту «Фітоексперт» підкреслюють, що його першочергова цінність – якісні актуальні знання для фахівців, що допоможуть їх професійному розвитку та підвищенню кваліфікації. Разом із тим поглиблена фахова освіта в галузі фітотерапії відкриває нові можливості для фармацевтів і провізорів.

«Ми прагнемо змінити сприйняття лікарських трав: від засобу «народної медицини» до традиційної складової комплексного лікування. Та перш за все, ми прагнемо поглибити та надати нові знання фахівцям – фармацевтам та провізорам», – ідеться на офіційному сайті програми.

У програмі також діє система оцінки успішності навчання. Усі учасники після переглянутих лекцій мають можливість пройти тестування та отримати офіційні бали, які необхідні для підтвердження чи підвищення кваліфікації. Також на основі цих балів працює система додаткових заохочень для майбутніх «Фітоекспертів». Деталі щодо вимірювання успішності та системи заохочень доступні всім учасникам програми після реєстрації.

Особливої уваги також заслуговує сучасний онлайн-формат навчання. Учасники програми «Фітоексперт» не прив’язані до розкладу чи місця проведення занять – усі лекцій доступні 24/7. Таким чином, учасник має можливість обирати для свого професійного навчання зручні час та місце, переглядати матеріали необмежену кількість разів та повертатися до них через деякий час у разі необхідності.

Щоб приєднатися до програми, зареєструйтесь на сайті «Фітоексперт» та запрошуйте колег навчатися разом. Адже саме висококваліфіковані спеціалісти спільними зусиллями рухають фармацевтичну галузь України вперед!

Похожие материалы