Наказ МОЗ України від 06.04.2021 №637

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ №637 від 06.04.2021

Про затвердження Примірного переліку медичних виробів, лікарських засобів та інших матеріалів, які повинні бути у складі медичної укладки для надання медичної допомоги у медичному пункті закладу освіти

Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 року № 31 «Про затвердження Порядку здійснення медичного обслуговування учнів закладів загальної середньої освіти», пункту 4 та 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90)

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Примірний перелік медичних виробів, лікарських засобів та інших матеріалів, які повинні бути у складі медичної укладки для надання медичної допомоги у медичному пункті закладу освіти, що додається.

2. Керівникам обласних та Київської міської державних адміністрацій забезпечити заклади освіти медичними виробами, лікарськими засобами та іншими матеріалами, які повинні бути у складі медичної укладки для надання медичної допомоги у медичному пункті закладу освіти відповідно до Примірного переліку, затвердженого цим наказом.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Садов’як І. Д.

Міністр Максим СТЕПАНОВ