Наказ МОЗ України від 24.02.2021 №338

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ №338 від 24.02.2021

Про визначення уповноваженої особи

Відповідно до пункту 6 Порядку укладення, зміни та припинення договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2018 року № 410 «Про договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90),

НАКАЗУЮ:

1. Уповноважити Першого заступника Міністра Ірину Дмитрівну Садов’як розглядати подані Національною службою здоров’я України умови щодо наявності необхідного для надання послуг медичного обладнання та персоналу, можливості залучення до надання медичних послуг підрядників та умови надання відповідних медичних послуг або груп медичних послуг (далі – умови закупівлі) та описи медичних послуг або груп медичних послуг, у тому числі у разі потреби їх склад, кількісні та якісні характеристики (далі – специфікації) та протягом десяти робочих днів з дати їх отримання погоджувати їх або у разі потреби надавати до них пропозиції.

2. Уповноваженій особі МОЗ України Ірині Дмитрівні Садов’як не допускати ненадання погодження або пропозицій у строки передбачені пунктом 6 Порядку укладення, зміни та припинення договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2018 року № 410 «Про договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій».

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23 листопада 2020 року № 2717 «Про визначення уповноваженої особи».

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Перший заступник Міністра Ірина САДОВ’ЯК