Іллю Костіна, ЮК "Правовий Альянс", визнано провідним експертом галузі згідно з Who’s Who Legal: Life Sciences 2018

Іллю Костіна, ЮК "Правовий Альянс", визнано провідним експертом галузі згідно з Who’s Who Legal: Life Sciences 2018

Цьогорічне видання WWL: Life Sciences 2018 рекомендує 1047 юристів з 420 фірм по всьому світу та відзначає юридичні фірми та юристів, які є найбільш кваліфікованими у своїх регіонах.

Ілля Костін, партнер та керівник практики інтелектуальної власності та вирішення спорів ЮК "Правовий Альянс", визнаний одним із провідних експертів у світі за результатами незалежного дослідження ринку юридичних послуг Who's Who Legal: Life Sciences 2018.

Ілля Костін отримав визнання одразу в трьох номінаціях — регуляторики, патентних спорів і транзакцій.

Результати комплексного щорічного дослідження, проведеного авторитетним міжнародним виданням Who's Who Legal (WWL) на основі опитування клієнтів та колег, стали відомі наприкінці квітня 2018 року.

Цьогорічне видання WWL: Life Sciences 2018 рекомендує 1047 юристів з 420 фірм по всьому світу та відзначає юридичні фірми та юристів, які є найбільш кваліфікованими у своїх регіонах. Зокрема, відзначено: 218 юристів у сфері транзакцій, які були обрані за їхню видатну роботу в галузі наук про життя, включаючи злиття та поглинання, IPO, операції з цінними паперами та венчурним капіталом, аутсорсинг та інвестиційні угоди та спільні підприємства; 314 експертів із регуляторики, які консультують клієнтів та пропонують іноваційні рішення з низки питань, від розробки продукту та його виробництва до ціноутворення, ринкової безпеки та митних правил; 399 провідних спеціалістів у сфері патентних судових процесів із 211 юрфірм по всьому світу, які мають суттєвий досвід роботи з патентними спорами в різних галузях промисловості, включаючи фармацевтичні препарати, біотехнології та медичні пристрої.