У Львові відбувся Медичний Форум та виставка «ГалМЕД»

У Львові відбувся Медичний Форум та виставка «ГалМЕД»

Понад 60 компаній практично з усієї України та представництва з-за кордону продемонстрували новітнє обладнання, технології, матеріали, інструменти, фармацевтичні засоби в медицині та сучасні методи лікування.

17-19 квітня 2018 року у Львівському палаці мистецтв відбувся XXIV Львівський медичний Форум та XXIV медична виставка «ГалМЕД», які протягом трьох днів об’єднали на одному виставковому майданчику фахівців у різних галузях медицини, вчених, представників відомих фірм-виробників медичного та реабілітаційного обладнання, інструменту медичного призначення та лікарських засобів, які активно ділилися досвідом, дискутували та знайомились із новинками галузі.

В експозиції виставки більш ніж 60 компаній практично з усієї України та представництва з-за кордону продемонстрували новітнє обладнання, технології, матеріали, інструменти, фармацевтичні засоби в медицині та сучасні методи лікування.

Протягом багатьох років виставка «ГалМЕД» залишається ідеальним місцем для просування інновацій у медицині, новітніх методик лікування та передових технологій на теренах Західної України.

Під час медичної виставки втретє відбулася спеціалізована експозиція «Реабілітація», у рамках якої було запропоновано унікальні методи діагностики, реабілітації та лікування, сучасне реабілітаційне обладнання та реабілітаційні матеріали. Цій темі була присвячена науково-практична конференція та низка практичних майстер-класів провідних фахівців України, США та Польщі.

На території виставки для учасників та відвідувачів Форуму три дні працював діагностичний центр, у якому зацікавлені мали змогу пройти безкоштовне обстеження та перевірити своє здоров`я в рамках соціального проекту «Обстеж свою родинку».

У рамках форуму відбулася серія науково-практичних конференцій, лекцій, семінарів, практичних демонстрацій новітніх технологій та матеріалів у медицині, на яких були розглянуті мультидисциплінарні підходи до вирішення проблемних питань у різних галузях медицини.