ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД»

ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД»

Львівський медичний форум – найбільша подія Західної України, куди з’їхались учені, фахівці з різних галузей медицини, представники відомих фірм-виробників України та Європи.

4–6 квітня 2017 року у Львові відбувся ХІІІ Медичний форум та ХХІІІ медична виставка «ГалМЕД».

Львівський медичний форум – найбільша подія Західної України, куди з’їхались учені, фахівці з різних галузей медицини, представники відомих фірм-виробників України та Європи.

За роки свого існування саме Львівський медичний форум став ідеальним місцем для просування новинок, методик лікування та передових технологій, обміну досвідом між фахівцями різних регіонів.

Форум проходив за підтримки МОЗ України, Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, Люблінського воєводства Республіки Польща.

В експозиції виставки «ГалМЕД» було представлено сучасне лікування та діагностичне обладнання, медичні прилади та інструменти, лабораторну медицину, фармацевтичні препарати, послуги сучасної клініки.

Цьогоріч багатогранною була експозиція «Реабілітація», у рамках якої спеціалізовані фірми («Медилайн», «Норма Трейд», «Рехафлекс» та інша), а це в основному виробники реабілітаційного обладнання та засобів реабілітації, представили новинки в цій галузі.

Цій темі була присвячена науково-практична конференція та практичний майстер-клас провідних фахівців України та Польщі.

У рамках Медичного Форуму було презентовано перший в Україні проект зі створення мережі кабінетів фізичної реабілітації у Львові в закладах, підпорядкованих УОЗ Львівської міської Ради, розглянуті актуальні питання та перспективи реформування системи надання реабілітаційної допомоги в Україні.

Упродовж роботи Форуму іноземними та українськими фахівцями було проведено ряд практичних майстер-класів із провідних методів фізичної реабілітації, таких як: застосування концепції «Bobath» у реабілітації пацієнтів після інсульту, авторська методика мануальної терапії від Вроцлавської FizjoAcademia «Суглобові, м'язові та фасціальні техніки» та функціональної фізичної терапії в неврології, протибольова терапія фасціальних дисторсій FDM та інші.

Утретє на Форумі було представлено експозицію медичного туризму, на якій представники в цій галузі, а це провідні центри України та із-за кордону (Kopalnia Soli Wieliczka, Bristol Art&Medical Spa, Scanmed, Медичний центр фізичної терапії та медицини болю «Інново», Реабілітаційний центр «Модричі» та «Формула руху») запропонували відвідувачам унікальні методи діагностики, реабілітації та лікування.

Уперше в рамках Форуму та виставки було представлено експозиції польських фірм Люблінського воєводства, які не тільки презентували новинки на експозиції, а й взяли участь у наукових заходах, підписали угоди та протоколи намірів із налагодження співпраці між українською та польською сторонами.