Урядовий уповноважений по боротьбі з корупцією передала до Уряду доповідну на Голову Держлікслужби України

Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики Тетяна Чорновол написала та передала до Уряду доповідну на Голову Державної служби України з лікарських засобів Пасічника Михайла Францовича. Про це Порталу Pharma.net.ua повідомили помічники...

Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики Тетяна Чорновол написала та передала до Уряду доповідну на Голову Державної служби України з лікарських засобів Пасічника Михайла Францовича. Про це Порталу Pharma.net.ua повідомили помічники Т.Чорновол.

Доповідна ґрунтується на оприлюднених раніше матеріалах щодо призначення Пасічника Михайла Францовича на посаду Голови Державної служби України з лікарських засобів поза спиною Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики, без попереднього надання біографічної довідки для перевірки на можливу корупційність.

Як повідомили помічники Тетяни Чорновол, на проведення розслідування власними силами в Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики немає повноважень. Проте доповідна була написана та передана до Кабміну. Наразі очікується реакція Уряду та компетентних органів.

Похожие материалы