Звернення Фармацевтичної асоціації «ФармРада» до Міністра охорони здоров'я О.Мусія

  • Олег Мусий
    Заместитель главы Комитета Верховной Рады по вопросам здравоохранения
  • Елена Прудникова
    Председатель Общественной организации "ВО "Николаевская фармацевтическая ассоциация "ФармРада"

Наводимо текст звернення Миколаївської обласної фармацевтичної асоціації «ФармРада» до Міністра охорони здоров'я України Олега Мусія.

Наводимо текст звернення Миколаївської обласної фармацевтичної асоціації «ФармРада» до Міністра охорони здоров'я України Олега Мусія.

"Шановний пане Міністр!

Я, Прудникова Олена Євгенівна, представляю Миколаївську обласну фармацевтичну асоціацію «ФармРада».

Коротко про нашу асоціацію: Наша асоціація об’єднує Фізичних осіб-підприємців. За останні два роки ми маємо 13 осередків на півдні, заході України та АР Крим.

Близько трьох тижнів тому ми направили Вам листа з пропозицією обговорити питання по Держлікслужбі з представниками усієї фармацевтичної спільноти. До сьогодні відповіді немає. На сайті МОЗ Вашої електронної адреси теж не надруковано! Натомість я знаю, що протягом останнього тижня Ви зустрічаєтесь з кожними представниками громадських організацій окремо! Окремі аптечні асоціації, окремі представники різних виробників… Та намагаєтесь завести своїх людей на керівні посади Держлікслужби без наших пропозиції! У нас складається враження , що Ви набагато страшніших за попередніх міністрів! У Вас увірвався терпець! Ви не бажаєте дочекатись висновків перевіряючих… Починаєте залякувати Правим сектором! Якщо Ви і далі будете себе так поводити, то південні регіони теж захочуть у Росію!

На прес-конференції Ви заявили, що хочете призначити замість О.Соловйова та І. Демченко своїх радників! Але у них немає відповідної освіти, та деякі з них мали відношення до лікарні майбутнього! Де ця лікарня? Що вони зробили важливого для сфери охорони здоров’я? А Ви, як громадський діяч, чому мовчали про усі схеми МОЗу, знаходячись там десятиріччами?!

Ще я Вам хочу сказати , що Ви на лікаря не схожі – Ви дуже злий, особисто коли проводили останню прес-конференцію!

У нас конкретна пропозиція – дочекаємося висновків усіх перевіряючих органів, у тому числі хотілося би бачити висновки професійних європейських аудиторів. Та тільки після цього зберемося усі разом та вирішимо усі питання по Держлікслужбі! А поки радимо Вам займатися проблемами МОЗу. Ці проблеми найважливіші! Оперативно вирішуючи їх, Ви врятуєте не одне людське життя.

У громадськості є свої кандидатури на керівні посади Держлікслужби!

Ви обіцяли, що громадськість буде давати свої пропозиції, а не Ви – заводити своїх людей, начебто Ви приватизували МОЗ!

Слава Україні!"

Похожие материалы