Інвестуючи у персонал – інвестуємо у розвиток: компанія «Берінгер Інгельхайм» скерувала 5 млн. гривень на новий офіс в Україні

Від часу заснування у 1992 році представництво компанії  «Берінгер Інгельхайм»  в Україні поступально розвивається, розширюючи масштаби своєї діяльності та ініціюючи зміни, зокрема,  задля створення оптимальних умов для ефективної роботи персоналу. Адже..

Від часу заснування у 1992 році представництво компанії «Берінгер Інгельхайм» в Україні поступально розвивається, розширюючи масштаби своєї діяльності та ініціюючи зміни, зокрема, задля створення оптимальних умов для ефективної роботи персоналу. Адже, на переконання Голови представництва компанії в Україні від 2011 року Франца Зінсбергера, саме люди є визначальним фактором філософії та цінностей компанії.

Як зазначив Генеральний Директор Регіонального центру «Берінгер Інгельхайм» (РЦВ) Філіпп фон Латторфф (обіймає посаду з травня 2013 року), управління кадровим потенціалом, розвиток персоналу і системний контроль за ефективністю є сферою постійної уваги «Берінгер Інгельхайм»: «Наша компанія запроваджує механізми, що допомагають якнайточніше виявити потенціал фахівців. Вони ґрунтуються на багаторічному досвіді ведення діалогу "керівник – співробітник". З часом рівень цієї комунікації стає ще більш пов’язаним з процесом контролю ефективності. Обов’язковою складовою такого діалогу є план розвитку, виконання якого контролюється у той же спосіб, що і досягнення ключових цілей».

Одним із чинників, що суттєво впливають на мотивацію й ефективність персоналу, є обладнане відповідно до сучасних вимог робоче середовище і його командна організація. У діяльності, де досягнення цілей і розв’язання поставлених задач залежать від координації дій декількох функціональних підрозділів, взаємодія між ними стає ключовим чинником. Для підтримки такої співпраці на належному рівні необхідно забезпечити відкритість, функціональність та комфортні умови для спілкування й проведення зустрічей.

Саме тому, а також завдяки стійкому зростанню бізнесу, компанія «Берінгер Інгельхайм» ухвалила рішення щодо пошуку офісного приміщення, яке задовольняло б вимогам компанії стосовно організації командної роботи, а саме: прозорість, комунікація, функціональність і ефективність. Новий офіс «Берінгер Інгельхайм» розташовано у нещодавно зведеному бізнес-центрі класу А "101 Tower", а інвестиції компанії в облаштування сучасного робочого простору склади понад 5 000 000 гривень.

Результатом зусиль став офіс, у якому поєднано різні принципи організації ділового простору – як традиційні робочі кімнати, так і численні відкриті робочі зони. За таких умов співробітники почуваються комфортно, мають власну робочу територію, і водночас підтримують необхідний взаємозв’язок із колегами. Для забезпечення необхідного рівня функціональності, в офісі обладнано різні за площею конференц-зали, кабіни для телефонних переговорів, приміщення для неформальних бесід. Концепція декору, у якому використано теплі кольори, акцентує особливість філософії робочої атмосфери, яка багато в чому є нетиповою для України. Співробітники компанії одразу відчули та відзначили ці зміни.

Керівництво та персонал компанії матимуть можливість користуватися розвиненою інфраструктурою бізнес-центру, що, зокрема, включає банк, ресторани, фітнес-клуб, салон краси та інше.

Франц Зінсбергер підкреслив: «Берінгер Інгельхайм» інвестує у персонал, і про успішність кадрової стратегії компанії переконливо свідчить, зокрема, факт суттєвого скорочення плинності кадрів, у порівнянні з попередніми роками. Утім, новий офіс – це не просто більш комфортне місце для роботи, а реальний інструмент мотивації та залучення персоналу у процеси розвитку компанії. Тож ми констатуємо посилення позиції «Берінгер Інгельхайм» на українському фармацевтичному ринку».

Також Франц Зінсбергер наголосив, що компанія «Берінгер Інгельхайм» готова до сучасних і майбутніх викликів та нових бізнес-можливостей, що відкриваються: « У 2014 році наші зусилля будуть зосереджені на подальшому збільшенні продажів нещодавно представлених препаратів, а також на підготовці до виведення на ринок нових препаратів у всіх трьох бізнес-сегментах. «Зростання з випередженням ринку» — саме таку маркетингову мету визначила для себе «Берінгер Інгельхайм» як у світі, так і в Україні».


Про компанію «Берінгер Інгельхайм»

«Берінгер Інгельхайм» є однією з 20 провідних фармацевтичних компаній світу. Група об’єднує 140 компаній по всьому світові, у яких працює понад 46 000 фахівців.

Компанію засновано в Інгельхаймі-на-Рейні (Німеччина) у 1885 році, а її штаб-квартира знаходиться там і сьогодні.

«Берінгер Інгельхайм» спеціалізується на дослідженнях, розробці, виробництві та маркетингу нових препаратів високої терапевтичної цінності для людей та тварин.

Соціальна відповідальність є одним із ключових елементів корпоративної культури «Берінгер Інгельхайм». Участь у партнерських проектах (з університетами, недержавними організаціями, основними науково-дослідницькими інститутами), реалізація соціальних проектів, турбота про співробітників, а також надання усім працівникам рівних можливостей є основоположним принципом роботи компанії. Взаємна співпраця та повага, а також охорона навколишнього середовища і сталий розвиток є базовими чинниками у всіх починаннях «Берінгер Інгельхайм».

Чистий обсяг продажів компанії у світі у 2012 році склав близько € 14,7 млрд% , 22,5% з яких скеровано на дослідження та розробки.

У 1992 році відкрите Представництво компанії «Берінгер Інгельхайм» в Україні, в якому працює понад 150 співробітників.

Для отримання додаткової інформації відвідайте: www.boehringer-ingelheim.com

Для отримання подальшої інформації просимо зв'язатися:

Берінгер Інгельхайм РЦВ ГмбХ енд Ко КГ

Представництво в Україні

Вул. Л. Толстого 57,

БЦ «101 Tower», 17й поверх

01032 Київ/Україна

Похожие материалы