Glaxo отримала дозвіл АМКУ на узгоджені дії у вигляді виконання умов договору з компанією Aspen

Glaxo отримала дозвіл АМКУ на узгоджені дії у вигляді виконання умов договору з компанією Aspen

Антимонопольний комітет України надав дозвіл на узгоджені дії у вигляді виконання умов, передбачених пунктом (С) статті 25.3 проекту Основного договору купівлі-продажу активів стосовно Комерціалізації Бізнесу, укладеного між компанією «Glaxo Group Limit..

Антимонопольний комітет України надав дозвіл на узгоджені дії у вигляді виконання умов, передбачених пунктом (С) статті 25.3 проекту Основного договору купівлі-продажу активів стосовно Комерціалізації Бізнесу, укладеного між компанією «Glaxo Group Limited» (м. Брентфорд,Великобританія) і суб’єктами господарювання, які пов’язані з нею відносинами контролю, згідно з додатком 1 до зазначеного проекту договору, та компанією «Aspen Global Incorporated» (о-в Маврикій), що стосується зобов’язання про утримання від конкуренції щодо певних товарів.

Крім того, Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії «Aspen Pharmacare Holdings Limited» (м. Йоганнесбург, ПАР) на набуття контролю над активами суб’єктів господарювання, які пов’язані відносинами контролю з компанією «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Великобританія), з виробництва та реалізації фармацевтичних препаратів «Арикстра» та «Фраксипарин/Фраксоді».

Похожие материалы