AIPM Ukraine активно розширює професійну співпрацю на міжнародному рівні

12  липня 2013  року AIPM Ukraine стала новим членом почесної Міжнародної Федерації Фармацевтичних Виробників та Асоціацій (IFPMA).

12 липня 2013 року AIPM Ukraine стала новим членом почесної Міжнародної Федерації Фармацевтичних Виробників та Асоціацій (IFPMA).

AIPM Ukraine з гордістю повідомляє про приєднання до Міжнародної Федерації Фармацевтичних Виробників та Асоціацій (IFPMA).

Заснована в 1968 році, IFPMA є глобальною некомерційною, неурядовою організацією. Об’єднуючи членів з усього світу та маючи секретаріат розташований в Женеві, IFPMA представляє інтереси фармацевтичної промисловості, в тому числі напрямки досліджень біотехнологій і вакцин.

Членами IFPMA є провідні міжнародні компанії, національні та регіональні асоціації, що представляють фармацевтичну індустрію як в розвинених країнах, так і в країнах, що розвиваються.

Основним завданням IFPMA є поліпшення глобальної системи охорони здоров'я, представляючи членів IFPMA в діалозі з міжурядовими та неурядовими організаціями. Місія IFPMA полягає в лобіюванні політики, що заохочує розвиток фармацевтичної сфери з метою поліпшення стану здоров’я людей в усьому світі.

AIPM Ukraine впевнена, що така співпраця сприятиме втіленню основної місії Асоціації – перетворення українського фармацевтичного ринку та сектору охорони здоров’я на зрілу самодостатню систему, побудовану на принципах загального добра для пацієнтів, суспільства та індустрії, де останнє означатиме відповідність загальноприйнятим належним практикам (good practices).

Асоціація представників міжнародних фармацевтичних виробників (AIPM) України є неприбутковою, неурядовою організацією, яка представляє професійні та бізнес інтереси міжнародних фармацевтичних виробників, що оперують на ринку України.

Джерело: прес-реліз, наданий AIPM Ukraine