МВС порушило кримінальну справу щодо закупівлі ліків БХФЗ, Cipla та Pfizer за завищеними цінами

Міністерство внутрішніх справ розпочало кримінальне провадження за фактом закупівлі службовцями Міністерства охорони здоров’я лікарських засобів за завищеними цінами.   Про це МВС повідомило у відповідь на депутатське звернення заступника голови партії...

Міністерство внутрішніх справ розпочало кримінальне провадження за фактом закупівлі службовцями Міністерства охорони здоров’я лікарських засобів за завищеними цінами. Про це МВС повідомило у відповідь на депутатське звернення заступника голови партії «Батьківщина», народного депутата Павла Петренка.

У документі зазначено, що Печерське районне управління ГУ МВС України розпочало досудове розслідування в кримінальному провадженні фактів неправомірних дій службовців МОЗу при закупівлі лікарських засобів «Золдрія» (Cipla, Індія), «Ондансетрон» (БХФЗ, Україна) та «Депо-провера» (Pfizer, США) за завищеними цінами. Зокрема, посадовцям інкримінують зловживання владою та службовим становищем.

У відповіді Міністерства внутрішніх справ також наголошується, що Головне слідче управління МВС взяло хід цього досудового розслідування на особистий контроль та зобов’язало керівництво Печерського райуправління МВС ужити вичерпних заходів для повного та неупередженого дослідження всіх обставин.

Джерело: byut.com.ua

Похожие материалы