Оприлюднений щорічний загальнодержавний Звіт про результати проведених у 2012 році заходів щодо запобігання і протидії корупції в Україні

Відповідно до статті 19 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» спеціально уповноважений орган з питань антикорупційної політики, яким тимчасово визначено Міністерство юстиції України згідно з Указом Президента України від 5 жовтня 2..

Відповідно до статті 19 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» спеціально уповноважений орган з питань антикорупційної політики, яким тимчасово визначено Міністерство юстиції України згідно з Указом Президента України від 5 жовтня 2011 року № 964, щороку готує та оприлюднює Звіт про результати проведення заходів щодо запобігання і протидії корупції.

У Звіті відображена статистика щодо кількості порушених кримінальних справ та складених адміністративних протоколів за фактами корупції, кількості розслідуваних та переданих до суду справ, наводиться сума збитків, заподіяних корупційними правопорушеннями.

Окремі розділи Звіту містять інформацію про результати діяльності підрозділів з питань запобігання і протидії корупції в органах державної влади, зокрема інформацію про стан реалізації визначеної Президентом України антикорупційної стратегії та Державної програми щодо запобігання і протидії корупції на 2011 – 2015 роки.

У згаданому Звіті також висвітлено досвід Сектору запобігання та виявлення корупції Держлікслужби України з питань якісної організації і проведення профілактичних заходів щодо дотримання антикорупційного законодавства.

Похожие материалы

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Протягом останніх днів надійшло кілька листів-звернень від Донецької, Полтавської та Миколаївської фармасоціацій, Спілки підприємців Миколаївської і Херсонської області, а також народних депутатів України.

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    З набуттям чинності указу від 3 грудня 2008 р. № 1139/2008 «Про зупинення дії постанов Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2008 р. № 827 і № 837, від 17 жовтня 2008 р. № 955 та від 19 листопада 2008 р. № 1022» зупинено всі рішення Уряду України, щ..

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    В среду, 24 июня состоялось очередное заседание комитета ВР по вопросам здравоохранения. Основной темой обсуждения стал единственный вопрос - нужна ли такая структура как Держлікінспекція фармацевтическому рынку Украины. Два часа бесед, и споров, и прис..

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Сьогодні, 22 липня 2009 року, в Українському національному інформаційному агентстві - УКРІНФОРМ відбулася прес-конференція на тему «Чому зменшується асортимент і дорожчають ліки в Україні?».

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Учора, 23 вересня, під стінами Кабінету Міністрів декілька сотень представників фармацевтичної галузі провели акцію протесту. Основна вимога - негайно навести порядок у фармацевтичній галузі, розпочавши зі звільнення голови Державної інспекції з...

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Министерство экономики Украины обнародовало проект изменений в постановление Кабинета Министров №955 от 17 октября 2008 «О мерах по стабилизации цен на лекарственные препараты и изделия медицинского назначения», в котором намерено ввести предельные опто..

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Реальное количество фальсифицированных лекарств на полках украинских аптек не превышает 2%, а утверждения об огромном количестве фальсификата в большинстве случаев являются либо предвыборной агитацией, либо подготовкой населения к повышению цен на лекар..

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Державною службою України з лікарських засобів проводиться службове розслідування щодо начальника Державної служби з лікарських засобів у Львівській області за грубі порушення під час виконання службових обов’язків.

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Міністерство охорони здоров'я планує спростити вимоги до оформлення документів, що їх подають для отримання ліцензії на здійснення діяльності з оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами.