АМКУ оштрафував двох хмельницьких фармацевтів за тендерну змову

 Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) оштрафувало ТОВ «Медтехторгсервіс» (м. Хмельницький) і ТОВ «Фарм-Холдинг» (м. Хмельницький) на 20 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, які привели до...

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) оштрафувало ТОВ «Медтехторгсервіс» (м. Хмельницький) і ТОВ «Фарм-Холдинг» (м. Хмельницький) на 20 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, які привели до перекручення результатів торгів. Про це повідомили в прес-службі відділення АМКУ.

Як показало розслідування, суб'єкти господарювання в січні 2012 року погоджували дії під час проведення Управлінням охорони здоров'я Кам'янець-Подільської міської ради тендера на закупівлю наркотичних препаратів. Для участі в процедурі закупівлі обидва товариства надали документи цінової пропозиції, які мали однакові назви, однаковий вигляд і стиль оформлення.

Крім того, працівники керівного і особового складу одночасно працюють на однакових посадах в обох товариствах. Товариства розміщені за однією адресою і мають однакові контактні телефони.

Скоординована поведінка була направлена на перемогу одного з учасників торгів – ТОВ «Фарм-Холдинг».

Джерело: www.unian.net

Похожие материалы