Кадрові зміни в «Sanofi-Aventis» в Україні

  • Жан-Поль Шоер
    Директор Sanofi и Генеральный менеджер подразделения Rx стран Персидского залива

Сьогодні, 3 жовтня, було оголошено про призначеня Жана-Поля Шоєра новим Генеральним Директором «Sanofi-Aventis» в Україні.

Сьогодні, 3 жовтня, було оголошено про призначеня Жана-Поля Шоєра новим Генеральним Директором «Sanofi-Aventis» в Україні.

Це призначення нового Генерального Директора продовжить та підсилить лідерство «Sanofi-Aventis» в Україні, що продовжує зростати на ринку. «Sanofi-Aventis» є однією з топ-3 фармацевтичних компаній в Україні, яка протягом останніх декількох років показує суттєве зростання.

До призначення Генеральним Директором «Sanofi-Aventis» Україна, Жан-Поль Шоєр працював Генеральним Директором в компанії «Servier», яка під його керівництвом досягла успіху на українському ринку у 2003-2007.

Жан-Поль Шоєр говорить: «Я щасливий приєднатися до української команди, яка є однією з найсильніших команд та демонструє одержимість успіхом. Я гордий тим, що буду представляти «Sanofi-Aventis» в Україні, тому що ця компанія є визнаним лідером фармацевтичної галузі за її результатом, творчим потенціалом та турботою про пацієнтів. Я з нетерпінням очікую на співпрацю з медичним суспільством і партнерами в сфері охорони здоров'я в Україні з метою продовження донесення цінностей до українських пацієнтів та лікарів через портфель інноваційних якісних ліків».

Клод Пероль, Віце-президент по Східній Європі, Польщі та Греції, підкреслив: «Ми раді вітати Жана-Поля Шоєра у «Sanofi-Aventis» Україна і віримо, що завдяки його суттєвому досвіду він разом з українською командою «Sanofi-Aventis» досягне успіху в зміцненні присутності «Sanofi-Aventis» в Україні і забезпеченні українських пацієнтів ефективними та безпечними медичними препаратами».

Джерело: прес-реліз компанії