В Івано-Франківську підпалюють аптеки популярної мережі

В Івано-Франківську підпалюють аптеки популярної мережі

Починаючи з грудня минулого року в Івано-Франківську підпалили вже чотири аптеки мережі «Здорова родина».

В Івано-Франківську горять аптеки «Здорова родина». Почерк підпалів засвідчує,що цю аптечну мережу, яка працює без посередників, атакують недобросовісні конкуренти.

Починаючи з грудня минулого року в Івано-Франківську підпалили вже чотири аптеки. Першу – на вул. Коновальця, другою горіла аптека на вул. Короля Данила, третьою – на вул. Федьковича. Останній випадок стався в ніч на 24 січня. Тоді невідомі підпалили аптеку на вул. Хоткевича. Усі ці випадки об’єднує, по-перше, метод підпалювання. Внутрішні камери відеоспостереження зафіксували, як спочатку каменем розбивають вітрину, а потім у приміщення влітає пляшка з «коктейлем Молотова». По-друге, усі аптеки належать одній мережі – «Здорова родина».

Представники мережі аптек запевняють, що всі лікарські засоби отримують не від посередників, а безпосередньо від виробників, і вважають, що підпали – це наслідок конкурентної боротьби. За їхніми словами, навіть підозрюють, хто міг організувати ці напади.

Відповідну інформацію вони передали правоохоронним органам. За фактами підпалів відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Її санкції передбачають від 3 років позбавлення волі.

Похожие материалы