Держлікслужба зробила перші кроки для формування громадської ради

Державна служба України з лікарських засобів ініціює створення групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради.

Державна служба України з лікарських засобів ініціює створення групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради.

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ

НАКАЗ

10.08.2011 м. Київ № 10

Про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при Державній службі України
з лікарських засобів

Відповідно до Указу Президента України від 31.07.2004 № 854 «Про забезпечення умов для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996,

НАКАЗУЮ:

1. Утворити ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів.

2. Затвердити склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів, що додається.

3. Ініціативній групі з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів здійснити заходи щодо створення громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів у встановленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

В.о. Голови І.Б. Демченко

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказ Держлікслужби України

10.08.2011 № 10


Склад ініціативної групи
з підготовки установчих зборів для формування складу громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів

1. Гуленко Оксана Іванівна– директор Аптечної професійної асоціації України (за згодою).

2. Даневич Борис Федорович – співголова Комітету з питань охорони здоров'я Американської торгівельної палати (за згодою).

3. Дударчук Володимир Васильович – президент Фармацевтичної асоціації України (за згодою).

4. Ігнатов Володимир Анатолійович – виконавчий директор Асоціації міжнародних фармацевтичних виробників «АІРМ Ukrаіпе» (за згодою).

5. Кірик Віталій Віталійович – голова Комітету Європейської Бізнес Асоціації з питань охорони здоров'я (за згодою).

6. Котляр Тетяна Миколаївна – виконавчий директор Всеукраїнської аптечної асоціації (за згодою).

7. Оніщенко Владислав Валентинович–голова Правління Союзу споживачівмедичних послуг, лікарських засобів, виробів медичного призначення(за згодою).

8. Пруднікова Олена Євгенівна – голова Громадської організації «Миколаївська обласна фармацевтична асоціація «Фармрада» (за згодою).

9. Романова Лариса Василівна – президент Асоціації фармацевтичних компаній «Партнерство та довіра» (за згодою).

10. Савко Юрій Остапович – виконавчий директор Асоціації виробників інноваційних ліків «АПРАД» (за згодою).

11. Сердюк Віктор Григорович–віце президент Всеукраїнської громадської ради захисту прав та безпеки пацієнтів(за згодою).

12. Царенко Анатолій Володимирович–президент Всеукраїнської громадської організації «Конгрес з безпеки медицини»(за згодою).

13. Шевченко Денис Сергійович – виконавчий директор Всеукраїнської громадської організації «Фармацевтична асоціація «ФАРМУКРАЇНА» (за згодою).

14. Захараш Андрій Дмитрович – заступник Голови Державної служби України з лікарських засобів.

15. Закревський Андрій Станіславович – заступник начальника Юридичного управління – начальник відділу правового забезпечення Державної служби України з лікарських засобів.

16. Литвиненко Наталія Василівна – заступник начальника Управління ліцензування та сертифікації виробництва – начальник відділу ліцензування виробництва та контролю за дотриманням ліцензійних умов.

17. Петровська Ярослава Анатоліївна – в.о. начальника Управління ліцензування та контролю дотримання ліцензійних умов оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами та інспектування з належної дистрибуторської та аптечної практики.

Джерело: diklz.gov.ua

Похожие материалы