Установчі збори Громадської ради при Держлікслужбі України відбудуться 22 вересня 2016 року

Установчі збори Громадської ради при Держлікслужбі України відбудуться 22 вересня 2016 року

Представники інститутів громадянського суспільства запрошуються до участі в Установчих зборах з питань формування Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Установчі збори з питань формування Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками відбудуться 22 вересня 2016 року за адресою: просп. Перемоги, 120, м. Київ, приміщення Держлікслужби, зала засідань (к. 25). Початок реєстрації: 14:30. Кінець реєстрації: 14:45. Початок Установчих зборів о 15:00.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ:

1. Обрання Голови, секретаря та лічильної комісії Установчих зборів;

2. Визначення кількісного складу Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками;

3. Формування складу Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які особисто присутні на установчих зборах, та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства.

ПОРЯДОК ПОДАННЯ ЗАЯВ ДЛЯ УЧАСТІ В УСТАНОВЧИХ ЗБОРАХ:

Заяви та необхідні документи від інститутів громадянського суспільства для участі в Установчих зборах з формування складу Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками подаються до 22 серпня 2016 року включно на адресу: 03115, м. Київ, проспект Перемоги, 120, к. 4 (для Ініціативної групи з підготовки Установчих зборів для формування Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками). Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється за 30 календарних днів до їх проведення (з 23 серпня 2016 року).

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які провадять свою діяльність у сфері, що пов’язана з діяльністю відповідного органу, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності.