У новому Кабміні залишилась єдина неузгоджена кандидатура

У новому Кабміні залишилась єдина неузгоджена кандидатура

"5 канал" отримав персональний список членів майбутнього уряду.

Віце-прем'єр-міністри – Степан Кубів, Павло Розенко, Володимир Кістіон, В’ячеслав Кириленко, Іванна Климпуш-Цинцадзе. Міністри: культури – Євген Нищук; фінансів – Олександр Данилюк; соцполітики – Олексанр Рева; екології – Остап Семерак; МінАПК – Тарас Кутовий; освіти – Лілія Гриневич; енергетики – Ігор Насалик, інфраструктури – Володимир Омелян. Біля посади міністра регіональної політики (ним залишається Геннадій Зубко) в дужках позначено, що він може бути й віце-прем'єром – яким є і зараз. Також залишаться на посадах міністри інформполітики, закордонних справ, юстиції, оборони, внутрішніх справ та молоді і спорту.

Версія такого складу Уряду – попередня, вона може змінюватися і доповнюватися. У "Народному фронті" чекають оголошення повного списку. Кажуть, з переговорів не виходять і мають кандидата на посаду спікера Парламенту.

У коаліції визначилися вже майже з усіма кандидатами на урядові крісла. У розпорядженні вакантним залишається крісло Міністра охорони здоров'я. Депутат від НФ Вікторія Сюмар зазначила, що кандидатуру Міністра охорони здоров'я можуть узгодити в четвер, 14 квітня.

Похожие материалы