Baxalta отримала дозвіл АМКУ на набуття контролю над деякими активами компанії Baxter

Baxalta отримала дозвіл АМКУ на набуття контролю над деякими активами компанії Baxter

Відповідне розпорядження від 20 січня 2016 року опубліковано на сайті АМКУ.

Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії «Baxalta Incorporated» (м. Вілмінгтон, США) на безпосереднє та опосередковане набуття контролю над активами компанії «Baxter International Inc.» (м. Дірфілд, США), які включають продукцію, дані клінічних випробувань, звіти, аналітичні дослідження, свідоцтва про реєстрацію, заявки про реєстрацію та дозволи на реалізацію засобів та виробів, договори, права, майнові права, майно та права вимоги, корпоративні права, приміщення, обладнання та інше нерухоме майно, які разом становлять частину суб’єкта господарювання – Підрозділ «Біотехнології», терміном на 2 роки.

Відповідне розпорядження від 20 січня 2016 року опубліковано на сайті АМКУ.

Крім того, «Baxalta Incorporated» (м. Вілмінгтон, США) отримала дозвіл АМКУ на опосередковане придбання [через «Baxalta World Trade LLC» (м. Вілмінгтон, США)] акцій «Baxalta Biopharmaceutical Ltd.» (м. Тайбей, Республіка Китай), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії.

Також Антимонопольний комітет надав дозвіл «Baxalta Incorporated» (м. Вілмінгтон, США) на опосередковане придбання [через компанії «Baxalta World Trade LLC» (м. Вілмінгтон, США) та «Baxalta Holding B.V.» (м. Утрехт, Нідерланди)] частки у статутному капіталі «Baxalta Brasil Biociência Ltda.» (м. Сан-Паулу, Бразилія), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії.

Похожие материалы