Екс-керівник «Укрмедпостачу» розіграв діалізний тендер львівських лікарів на 22 млн грн

Львівська обласна клінічна лікарня 20 січня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Діавіта», яке заснував колишній заступник директора держпідприємства «Укрмедпостач» Сергій Ледін.

Львівська обласна клінічна лікарня 20 січня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Діавіта» на постачання витратних матеріалів для перитонеального діалізу на суму 22,28 млн грн, повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Компанію «Діавіта» заснував у червні 2014 року колишній заступник директора державного підприємства «Укрмедпостач» Сергій Ледін. Вигравати тендери компанія почала в жовтні. Загалом за чотири місяці отримала замовлень на 67,21 млн грн.

Єдиним конкурентом на нинішніх торгах було ТОВ «Лінк-Медитал» Олексія та Миколи Баришевських. Останній до 2010 року був співвласником ТОВ «Бакмед», правління якого раніше очолював Сергій Ледін.

«Діавіта» з «Лінк-Медитал» уже не перший раз розігрують тендери. У листопаді минулого року вони були єдиними конкурентами на аналогічному тендері «Обласний клінічний центр урології і нефрології ім.В.І. Шаповала» (Харків) вартістю 15 млн грн.

Похожие материалы