Наказ МОЗ України щодо проведення розширеного засідання Колегії МОЗ з підведення підсумків діяльності у 2012 р.

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ №114 від 12.02.2013

Про підготовку та проведення розширеного засідання Колегії Міністерства охорони здоров’я України з підведення підсумків діяльності у 2012 році та завдання щодо подальшого розвитку галузі охорони здоров'я

З метою підведення підсумків діяльності з формування та забезпечення реалізації державної політики щодо охорони здоров'я, формування державної політики у сферах санітарного та епідемічного благополуччя населення, створення, виробництва, контролю якості та реалізації лікарських засобів, медичних імунобіологічних препаратів і медичних виробів, протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним захворюванням у 2012 році, реалізації завдань з реформування та подальшого розвитку галузі охорони здоров'я

НАКАЗУЮ:

1. Провести у другій декаді березня 2013 року розширене засідання Колегії Міністерства охорони здоров'я України "Про підсумки діяльності у 2012 році, завдання та перспективи розвитку галузі охорони здоров'я" (далі – засідання Колегії).

2. Першому заступнику Міністра О. Качуру:

2.1. Запросити для участі у засіданні Колегії: представників Адміністрації Президента України, Комітету з економічних реформ, Кабінету Міністрів України, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, членів Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, Національної академії медичних наук України, голів обласних, міських державних адміністрацій або їх заступників, директорів департаментів (начальників головних управлінь/управлінь) охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, головних позаштатних спеціалістів МОЗ України, представників структурних підрозділів, закладів та установ, віднесених до сфери управління Міністерства (за окремим списком).

Витрати на відрядження віднести за основним місцем роботи.

2.2. Подати на розгляд Міністра у термін до 05 березня 2013 року:

2.2.1. Проекти порядку денного, вступного і заключного слова та рішення Колегії.

2.2.2. Врахувати у порядку денному доповіді та виступи з питань:

про підсумки діяльності з реформування медичного обслуговування населення у 2012 році, подальші завдання та перспективи розвитку галузі охорони здоров'я – доповідач: заступник Міністра О. Толстанов;

про ресурсне забезпечення, виконання програмних заходів та завдань щодо реалізації державної політики у сфері охорони здоров'я – доповідач: заступник Міністра – керівник апарату Р. Богачев;

виступи керівників центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра охорони здоров'я України, структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних (міських) державних адміністрацій щодо результатів діяльності та основних завдань розвитку важливих складових сфери охорони здоров'я, досвіду та вирішення проблемних питань, комунікативного супроводу діяльності галузі, виконання рішень Колегії тощо.

3. Заступнику Міністра О. Толстанову, заступнику Міністра – керівнику апарату Р. Богачеву, керівникам структурних підрозділів МОЗ України, центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра охорони здоров'я України, у межах компетенції:

3.1. Подати до 18 лютого 2013 року до ДУ "Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України" (С. Линник) текстові та презентаційні матеріали, що відображають результати діяльності у 2012 році, цілі та завдання подальшого розвитку (за напрямами).

3.2. Підготувати інформаційні, довідкові та інші матеріали для учасників засідання Колегії (з урахуванням категорій запрошених).

4. Директору ДУ "Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України" С. Линнику забезпечити підготовку до 01 березня 2013 року:

4.1. Вступного і заключного слова Міністра та проекту рішення Колегії.

4.2. Узагальненої інформаційно-аналітичної довідки Міністерства охорони здоров'я України "Результати діяльності галузі охорони здоров'я за 2012 рік".

5. Заступнику Міністра - керівнику апарату Р. Богачеву, Департаменту інформаційно-організаційного та документального забезпечення (Ю. Сіденко), секретарю Колегії МОЗ України (Л. Карпінська) забезпечити організацію та інформаційно-технічний супровід засідання Колегії.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра О. Качура.

Міністр Р.Богатирьова