Наказ МОЗ України від 07.10.2020 №2272

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ №2272 від 07.10.2020

Про проведення конкурсного відбору незалежних членів наглядової ради державного підприємства «Медичні закупівлі України»

Відповідно до Закону України «Про управління об’єктами державної власності», Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), постанов Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 р. № 142 «Деякі питання управління державними унітарними підприємствами та господарськими товариствами, у статутному капіталі яких більше 50 відсотків акцій (часток) належать державі» та від 10 березня 2017 року № 143 «Деякі питання управління об’єктами державної власності»,

НАКАЗУЮ:

1. Оголосити конкурсний відбір незалежних членів наглядової ради державного підприємства «Медичні закупівлі України» (код згідно з ЄДРПОУ 42574629).

2. Конкурсний відбір кандидатів на зайняття посад незалежних членів наглядової ради державного підприємства «Медичні закупівлі України» провести відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду незалежного члена наглядової ради державного унітарного підприємства та їх призначення, а також проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду незалежного члена наглядової ради господарського товариства, у статутному капіталі якого більше 50 відсотків акцій (часток) належать державі, що пропонуються суб’єктом управління об’єктами державної власності до обрання на посаду незалежних членів наглядової ради, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 р. № 142 «Деякі питання управління державними унітарними підприємствами та господарськими товариствами, у статутному капіталі яких більше 50 відсотків акцій (часток) належать державі» (із змінами), та з урахуванням вимог Порядку визначення та затвердження кандидатур представників держави, які призначаються до наглядових рад державних унітарних підприємств, і тих, які беруть участь у загальних зборах та обираються до наглядових рад господарських товариств, у статутному капіталі яких більше 50 відсотків акцій (часток) належать державі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 року № 143.

3. Комісії з конкурсного відбору незалежних членів наглядової ради державного підприємства «Медичні закупівлі України» розробити та затвердити критерії оцінювання та вимоги до осіб, що виявили бажання взяти участь у конкурсному відборі на зайняття посад незалежних членів наглядової ради державного підприємства «Медичні закупівлі України».

4. Управлінню по роботі з персоналом (О. Підлісна) забезпечити організацію та проведення конкурсного відбору незалежних членів наглядової ради державного підприємства «Медичні закупівлі України».

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на державного секретаря Солодку І.В.

Міністр Максим СТЕПАНОВ