Наказ МОЗ України від 16.07.2020 №1615

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ №1615 від 16.07.2020

Про проведення оцінки корупційних ризиків

Відповідно до частини другої статті 19 Закону України «Про запобігання корупції», пункту 2 розділу ІІ Методології оцінювання корупційних ризиків в діяльності органів влади, затвердженої рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02 грудня 2016 року №126, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 28 грудня 2016 року за №1718/29848,

НАКАЗУЮ:

1. Провести оцінку корупційних ризиків в діяльності Міністерства охорони здоров'я України.

2. Керівникам самостійних структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України у п’ятиденний строк з дня підписання наказу надати до Сектору з питань запобігання та виявлення корупції пропозиції щодо кандидатур з числа керівників, заступників керівників самостійних структурних підрозділів апарату Міністерства для включення до складу комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми.

3. З метою залучення до складу вищезазначеної Комісії представників громадськості та експертів Сектору з питань запобігання та виявлення корупції (Левченко О. М.) забезпечити розміщення цього наказу на офіційному вебсайті МОЗ України.

4. Сектору з питань запобігання та виявлення корупції (Левченко О.М.) в семиденний строк з дня підписання наказу розробити проєкт Положення про комісію з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр Максим СТЕПАНОВ