Наказ МОЗ України від 28.12.2019 №2712

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ №2712 від 28.12.2019

Про затвердження Орієнтовного плану Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення консультацій з громадськістю на 2020 рік

На виконання пункту 6 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики»,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Орієнтовний план Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення консультацій з громадськістю на 2020 рік (далі – План), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України:

1) забезпечити виконання Плану у встановлені строки;

2) подавати до Відділу забезпечення взаємодії з державними органами та громадськістю і соціального діалогу Департаменту організаційного забезпечення:

- до 20 числа кожного місяця уточнену інформацію про заходи для проведення консультацій з громадськістю, заплановані на наступний місяць;

- до 25 числа останнього місяця кварталу щоквартальні звіти про проведені консультації з громадськістю;

- до 15 грудня 2020 року пропозиції до проекту Орієнтовного плану Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення консультацій з громадськістю у 2021 році.

3. Відділу забезпечення взаємодії з державними органами та громадськістю і соціального діалогу Департаменту організаційного забезпечення (Дідковська Т.В.):

1) забезпечити розміщення Плану на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України;

2) до 25 числа кожного місяця узагальнювати уточнену інформацію про заходи для проведення консультацій з громадськістю, заплановані на наступний місяць, подавати її до Кабінету Міністрів України та розміщувати на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України;

3) до 30 числа останнього місяця кварталу готувати щоквартальні звіти про проведені консультації з громадськістю, їх подання до Кабінету Міністрів України та розміщення на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України.

4) до 25 грудня 2020 року подати на затвердження Орієнтовний план Міністерства охорони здоров’я України щодо проведення консультацій з громадськістю у 2021 році.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр З. СКАЛЕЦЬКА