Наказ МОЗ України від 18.03.2019 №23-АДМ

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ №23-АДМ від 18.03.2019

Про визначення дати проведення установчих зборів та створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України

Відповідно до пункту 8 Типового положення про Громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року No 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року No 267,

НАКАЗУЮ:

1. Визначити дату проведення установчих зборів для формування складу Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України – 20 травня 2019 року.
2. Утворити та затвердити персональний склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України (далі – ініціативна група), що додається.

3. Управлінню організаційного забезпечення (Гажаман Т.О.) забезпечити інформаційний супровід діяльності ініціативної групи шляхом оприлюднення протоколів засідань, інформаційних повідомлень та інших матеріалів, розроблених ініціативною групою, на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України.

4. Відділу інформаційних технологій, охорони праці та матеріально-технічного забезпечення (Велідчук О.О.) забезпечити надання окремого приміщення, обладнаного офісною технікою та засобами зв’язку, для роботи ініціативної групи.

5. Вважати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 28 лютого 2017 року No 191 «Про створення Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Міністерстві охорони здоров'я України».

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

В.о. Міністра У. СУПРУН