Наказ МОЗ України від 19.03.2019 №605

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ №605 від 19.03.2019

Про внесення зміни до Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік

На виконання статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»

НАКАЗУЮ:

1. Унести зміну до Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 18 грудня 2018 р. № 2365 (далі – План), доповнивши його новим пунктом такого змісту:

« Проект наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29 липня 2003 року № 358» Проект акта розроблено з ме­тою удосконалення про­цедури державної реєстрації, перереє­страції лікарських за­собів з урахуванням вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення своєчасного доступу пацієнтів до необхідних лікарських засобів та медичних виробів шляхом здійснення державних закупівель із залученням спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлі» І – ІІ квартали 2019 року Фармацевтичний директорат »

2. Фармацевтичному директорату забезпечити оприлюднення змін до Плану на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров’я України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Ілика Р.Р.

В.о. Міністра У. СУПРУН