Наказ МОЗ України від 16.07.2015 №435

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ №435 від 16.07.2015

Про забезпечення будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ"

Відповідно до статей 20, 22 Бюджетного кодексу України, Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік", Порядку використання у 2015 році коштів державного бюджету, передбачених для будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2013 року № 275, Порядку державного фінансування капітального будівництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 року № 1764, та ДБН А.2.2-3-2012 "Склад та зміст проектної документації на будівництво", затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 03 березня 2012 року № 98, з метою ефективного управління будівництвом сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ"

НАКАЗУЮ:

1. Визначити Державне підприємство "Укрмедпроектбуд" одержувачем бюджетних коштів за бюджетною програмою КПКВК 2301810

"Будівництво сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ", що розташоване за адресою: вул. Чорновола, 28/1, м. Київ.

2. Покласти функції замовника робіт з розроблення проектно-кошторисної документації та будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" на Державне підприємство "Укрмедпроектбуд".

3. Державному підприємству "Укрмедпроектбуд" в установленому порядку забезпечити:

1) розробку та затвердження проектно-кошторисної документації для будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ", отримання технічних умов та необхідних дозволів на зазначене будівництво;

2) здійснення фінансування робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу у Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" відповідно до вимог законодавства України;

3) здійснення бухгалтерського обліку виконання робіт;

4) подання фінансової та статистичної звітності про використання виділених коштів до Департаменту фінансово-ресурсного забезпечення та Відділу бухгалтерського обліку, методології та фінансової звітності.

4. Покласти контроль за виконання Державним підприємством "Укрмедпроектбуд" функцій, визначених у пункті 1 цього наказу, на Департамент фінансово-ресурсного забезпечення.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Павленко О. С.

Міністр О. КВІТАШВІЛІ