Корпоративна соціальна відповідальність для мед. і фарм. ринку

Запрошуємо усіх зацікавлених!

22 березня 2012 р., О 12:30 у приміщені ІА “Уніан” відбудеться прес-конференція з питань корпоративної соціальної відповідльності у медико-фармацевтичній галузі України.

Запрошуємо усіх зацікавлених!

22 березня 2012 р., О 12:30 у приміщені ІА “Уніан” відбудеться прес-конференція з питань корпоративної соціальної відповідльності у медико-фармацевтичній галузі України.

Представники Центру «Розвиток КСВ», компанії «Моріон» і МБФ «Здоров’я українського народу» розпочали спільну реалізацію Ініціативи з покращення корпоративної соціальної відповідальності фармацевтичних та медичніхкомпаній України.

Під час прес-конференції будуть презентовані результати оцінки сайтів 20 найбільших фармацевтичних компаній України, визначено індекс прозорості фармацевтичних виробників та названа кампанія-лідер КСВ фарм. сегменту за даними проведенного моніторингу.

Оцінка сайтів – це перший крок Ініціативи. Другим кроком стане проведення семінару «CSR&HealthCare Market» (КСВ та ринок Охороні Здоровя), який відбудеться 19 квітня 2012 року у Києві.

Міжнародні фармацевтичні компанії, представництва яких працюють в Україні, є визнаними у світі лідерами у сфері корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Зокрема, компанія Novartis названа найбільш відповідальною компанією 2011 році у фарм. секторі за версією видання Fortune. Компанія Novo Nordisk є лідером з підготовки КСВ-звітів. Bayer, Sanofi та GlaxoSmithKline були включені до Індексу сталого розвитку Доу Джонса за 2011 рік. Чи буде український досвід цих кампаній таким же ж успішним?

З усіх питань звертайтесь: Юлія, [email protected], [email protected] моб.тел..097 02 84 277